Begin of: Main content

Over Tasseron

Kwaliteit

De producten van Tasseron zijn van hoge kwaliteit. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze producten te garanderen.
Al tijdens de ontwikkeling staan de toepassing en eisen van de klant centraal. De verwachte levensduur, technische specificaties en natuurlijk last but not least het prijsniveau, spelen een sleutelrol in de kwaliteit van onze producten.
Behalve het groot aantal testen welke wij uitvoeren in het ontwikkel- en teststadium van onze producten, vinden er tevens tijdens de productie ettelijke kwaliteitscontroles plaats. Onze productie is uitgerust met zeer moderne productiemiddelen om aan onze kwaliteits- en kwantiteit-eisen te kunnen voldoen. Tevens stellen wij zeer hoge eisen aan onze toeleveranciers.
Onze producten worden derhalve geleverd volgens het zero-defect principe. Alle producten verlaten onze fabriek slechts na een 100% eindcontrole. Tevens bieden wij uitstekende after-sales en garantie.
Dat deze aanpak werkt blijkt uit de grote mate van voldoening bij onze afnemers en onze sterke wereldwijde groei.
Bij Tasseron staan de eisen van de klant dus centraal, of het hier nu gaat om de realisatie van korte termijn leveringen, klantspecifieke aanpassingen of de ontwikkeling van een geheel nieuw product.

Om dit te kunnen realiseren is ons kwaliteitssysteem opgezet volgens de ISO 9001 norm.

Wij zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001: 2015 norm.