Begin of: Main content

Bedrijfsprofiel

De Tasseron Groep bestaat sinds 1920 en is specialist in producten voor regelen, meten en besturen.
Binnen de diverse productgroepen en bedrijfsonderdelen biedt Tasseron u graag een totaaloplossing om uw product zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. 
Met onze jarenlange ervaring en know how kunnen wij u deze klantgerichte oplossingen bieden met als sterke punt het aanpassen en specificeren van onze producten aan uw toepassing.
 
De groep bestaat uit 5 bedrijven met elk hun eigen specialisme.
 
Tasseron Sensors B.V. ontwikkelt en produceert hoogwaardige, klantspecifieke temperatuursensoren en aanverwante producten voor de OEM verwarmings- en koelmarkt.
 
Tasseron Sensors Inc. richt zich met hoogwaardige, klantspecifieke temperatuursensoren op de Amerikaanse en Canadese OEM en HVAC markt.
 
Tasseron Controls B.V. is leverancier van producten welke zijn toegespitst op het meten en regelen van temperatuur. 
 
Tasseron Electronics B.V. ontwikkelt en produceert klantspecifieke besturingselectronica, afsluiters, regelkranen, EC en PH meters, hoeksensoren en regelcomputers. Middels een eigen productie en ontwikkeling zijn wij ook hier in staat met onze afnemers mee te denken en deel te nemen aan nieuwe ontwikkelingen. 
 
Tasseron-SEKC ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige kabelbomen en draad assemblages, welke door producenten van seriematige producten worden toegepast.