Begin of: Main content

Nieuws

‘One size fits all’ temperatuursensor

Wanneer er met verschillende pijpdiameters gewerkt wordt kan het moeilijk zijn om telkens een passende sensor te bemachtigen. De universele pijp aanleg kabelsensor van Tasseron neemt dat probleem weg.
 

Het past

De pijp aanleg kabelsensor is ontwikkeld voor een indirecte temperatuur meting van het medium (water) door bevestiging aan de buitenkant van een buis. Doordat de sensor geschikt is voor pijpdiameters tussen Ø12...40mm (ؽ”...1½”) is het ideaal voor verschillende toepassingen met verschillende pijpdiameters. Voor bevestiging wordt een tie-wrap of ketting met veer gebruikt.
 

Betrouwbare meting

De sensor heeft een inkeping voor een stevige bevestiging en een goed thermisch contact met de buis. Dit zorgt ervoor dat de meting snel en accuraat is. Optioneel kan de sensor IP68 gemaakt worden zodat een betrouwbare meting ook gegarandeerd wordt als er condens op de pijp zit.
 

Klantspecifiek

De sensor kan op maat gemaakt worden voor uw toepassing. Het kan uitgerust worden met een ruime keuze aan meetelementen (NTC, RTD etc.), kabels en connectoren. De Tasseron verkoopafdeling helpt u graag met het vinden van de beste uitvoering.