Begin of: Main content

Nieuws

Nieuwsoverzicht

  • Tasseron heeft de transitie van ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015 met goed gevolg doorlopen. Al sinds 1999 is Tasseron ISO 9001 gecertificeerd voor haar kwaliteitsmanagementsysteem. Ook nu de norm aanzienlijk is gewijzigd, blijkt wederom dat Tasseron haar processen consequent heeft ingericht om betrouwbare kwaliteit te kunnen leveren.

  • Tasseron op de Elmia Contractor beurs in Zweden

    Elmia Subcontractor is dé Scandinavische trade-show voor subcontractors in de maakindustrie, een echte vakbeurs voor productontwikkeling en inkoop. Deze beurs wordt gehouden van 14 – 17 November 2017 in beursgebouw Elmia te Jönköping, Sweden.

  • heat pump temperature sensors
    Tasseron produceert en levert een speciale productgroep van temperatuursensoren voor  warmtepompen. De simpelste manier van temperatuur meten is door de sensor op de buitenkant van een pijp te monteren, maar goed thermisch contact is daarbij essentieel. 
  • Wanneer er met verschillende pijpdiameters gewerkt wordt kan het moeilijk zijn om telkens een passende sensor te bemachtigen. De universele pijp aanleg kabelsensor van Tasseron neemt dat probleem weg. 
  • Het meten van rookgastemperatuur in CV-ketels brengt vele uitdagingen met zich mee. Ketelfabrikanten hebben sensoren nodig die betrouwbaar zijn, kostenbesparend en vaak moeten ze ook nog eens twee functies vervullen: regelen en beveiligen. Hebben we dan twee sensoren nodig?

Agenda

Tasseron Sensors & Controls staat regelmatig op grote, internationale beurzen en shows. Zowel in Europa als in Noord-Amerika.

Komende beurzen en shows: