Begin of: Main content

Tasseron

Tasseron is uw partner voor temperatuursensoren, meet- en regelsystemen, verwarmingselementen, elektronische regelingen en kabelbomen voor HVAC, tuinbouw, grootkeuken en industrie.
Met onze eigen R&D en productie zijn wij in staat onze producten gemaakt voor uw applicatie te leveren.
 

Vacatures

Ben jij innovatief, creatief en heb je iets met techniek?
Dan is een carrière bij Tasseron iets voor jou!
Lees meer over solliciteren
 

Contact

Tasseron Sensors & Controls
Ambachtshof 50
NL-2632 BB Nootdorp
T: +31 (0)15 310 40 00
F: +31 (0)15 310 40 40
E: info@tasseron.nl

Laatste nieuws

 • heat pump temperature sensors
  Tasseron produceert en levert een speciale productgroep van temperatuursensoren voor  warmtepompen. De simpelste manier van temperatuur meten is door de sensor op de buitenkant van een pijp te monteren, maar goed thermisch contact is daarbij essentieel. 
 • Wanneer er met verschillende pijpdiameters gewerkt wordt kan het moeilijk zijn om telkens een passende sensor te bemachtigen. De universele pijp aanleg kabelsensor van Tasseron neemt dat probleem weg. 
 • Het meten van rookgastemperatuur in CV-ketels brengt vele uitdagingen met zich mee. Ketelfabrikanten hebben sensoren nodig die betrouwbaar zijn, kostenbesparend en vaak moeten ze ook nog eens twee functies vervullen: regelen en beveiligen. Hebben we dan twee sensoren nodig?

Documentatie

 • Temperatuursensoren

  Overzicht van de productgroepen van Tasseron Sensors. Verkrijgbaar als OEM- of standaard uitvoering.
  NTC, PTC, Pt of Thermokoppel. 
   
 • Kabelbomen

  Brochure van Tasseron-SEKC kabelbomen en kabelassemblages op maat gemaakt. De ideale connectie tussen uw overige Tasseron componenten.